Background Image
Ijssalon
Il Circo

Heb jij ook zo’n zin in heerlijk schepijs in je favoriete smaken? Of in een geurende espresso van Belloni koffiebonen? Op een gezellige plek, waar de geur van vers gebakken appeltaart uit eigen keuken je verleidt? Of waar je even tot rust komt bij een kop verse muntthee? Welke reden je ook hebt, in IJssalon Il Circo heten we je van harte welkom!

Dorpstraat 8 / Tel. 0492-574734 / www.ilcirco.nl

De Pastoor
eten en drinken

De Pastoor is al meer dan 20 jaar een begrip in Helmond en omstreken. U kunt 7 dagen per week bij ons terecht voor een (h)eerlijke lunch of diner. Een goede prijs/kwaliteit verhouding staat bij ons hoog in het vaandel en dat kunt u terug vinden in onze menukaart. Tevens bieden wij u naast onze menukaart wisselende hoofd- en nagerechten aan. Kom eens gezellig binnen en geniet van alles wat De Pastoor u biedt!

Hortsedijk 52 / Tel. 0492-544287 / www.depastoor.nl

Warande
park restaurant

Warande park restaurant is gelegen op een van de mooiste plekken van Helmond. Ons vernieuwde restaurant en Frans/Nederlandse kaart biedt alle mogelijkheden voor een heerlijke lunch, high-tea, diner of borrel. In de zomer kunt u heerlijk vertoeven op ons zonnige terras aan de rand van het Warande park.

De Kluis 2-4 / Tel. 0492-536361 / www.warandeparkrestaurant.nl

Eetcafé
de Barrier

Eetcafé de Barrier is meer dan een eetcafé. De Barrier staat bekend om de ontspannen sfeer en vlotte bediening. U kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch of een lekker diner. Maar ook voor een heerlijke catering op maat.

Houtsestraat 64 / Tel. 0492-554360 /

Cafetaria
Brandevoort

Cafetaria Brandevoort ligt in de sfeervolle wijk Brandevoort. U kunt hier terecht voor een ruim aanbod van verse friet, snacks, softijs, milkshakes en vers schepijs. Er zijn genoeg zitplaatsen en met mooi weer is het op het buitenterras heerlijk toeven.

De Plaetse 117 / Tel. 0492-432704 / cafetariabrandevoort.nl

De Brandevoortse
Hoeve

De Brandevoortse Hoeve is een bijzondere en sfeervolle locatie voor alle leeftijden. Op ons terras met speelweide is het heerlijk toeven en in onze Hoeve hebben wij alle ruimte om te genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast hebben wij voor de allerkleinsten een grote speelschuur waar ze zich naar hartelust uit kunnen leven. Bezoek ook eens onze boerderijwinkel met diverse seizoensgebonden (streek)producten.

Medevoort 32 / Tel. 0492-536643 / debrandevoortsehoeve.nl

Restaurant
D'n Dimpel

Bij inspanning hoort ontspanning en daarom is Golfclubhuis - Restaurant D'n Dimpel dé plek waar liefhebbers van de golfsport elkaar ontmoeten en hun sociale contacten onderhouden. Het clubhuis ligt midden in buurtschap Overbrug. In het sfeervolle clubhuis heten wij u van harte welkom voor een opwarmertje bij de haard of voor een opfrisser op ons prachtig gelegen terras met uitzicht op hole 9.

Verliefd laantje 3A / Tel. 06 - 1522 0387 / www.hgc-overbrug.nl

Henk van Rooij
fietsen

Alleen een topassortiment fietsen is niet voldoende. Henk van Rooij fietsen garandeert u daarom ook het beste advies en de beste service. We staan altijd voor u klaar. Voor, tijdens maar zeker ook na uw aankoop.

Mierloseweg 23 / Tel. 0492-509033 / www.henkvanrooijfietsen.nl

 
Arrow-up