Background Image
Eet-Café
D'n Brouwer

Een bruin cafeetje met een gezellig (verwarmd) terras. Heerlijk borrelen met familie, vrienden onder het genot van een speciaal biertje aan de bar of bij goed weer op ons terras. Kom en schuif aan voor gezelligheid, een drankje of iets van onze lunchkaart.

Dorpsstraat 39 (Stiphout) / Tel. 06 25 177 448 / www.cafednbrouwer.nl

Ijssalon
Il Circo

Ijssalon Il Circo is Italiaans en betekend 'Het Circus'. Niet voor niets want dat is de achtergrond van eigenaren Rita en René. Jarenlang werkten zij bij diverse Nederlandse circussen, festivals, in theaters en op allerlei andere podia. Bij circus hoort Italië en bij Italië hoort heerlijk ambachtelijk ijs!

Dorpstraat 8 / Tel. 0492-574734 / www.ilcirco.nl

De Pastoor
eten en drinken

De Pastoor is al meer dan 20 jaar een begrip in Helmond en omstreken. U kunt 7 dagen per week bij ons terecht voor een (h)eerlijke lunch of diner. Een goede prijs/kwaliteit verhouding staat bij ons hoog in het vaandel en dat kunt u terug vinden in onze menukaart. Tevens bieden wij u naast onze menukaart wisselende hoofd- en nagerechten aan. Kom eens gezellig binnen en geniet van alles wat De Pastoor u biedt!

Hortsedijk 52 / Tel. 0492-544287 / www.depastoor.nl

Warande
park restaurant

Warande park restaurant is gelegen op een van de mooiste plekken van Helmond. Ons vernieuwde restaurant en Frans/Nederlandse kaart biedt alle mogelijkheden voor een heerlijke lunch, high-tea, diner of borrel. In de zomer kunt u heerlijk vertoeven op ons zonnige terras aan de rand van het Warande park.

De Kluis 2-4 / Tel. 0492-536361 / www.warandeparkrestaurant.nl

Eetcafé
de Barrier

Eetcafé de Barrier is meer dan een eetcafé. De Barrier staat bekend om de ontspannen sfeer en vlotte bediening. U kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch of een lekker diner. Maar ook voor een heerlijke catering op maat.

Houtsestraat 64 / Tel. 0492-554360 /

Cafetaria
Brandevoort

Cafetaria Brandevoort ligt in de sfeervolle wijk Brandevoort. U kunt hier terecht voor een ruim aanbod van verse friet, snacks, softijs, milkshakes en vers schepijs. Er zijn genoeg zitplaatsen en met mooi weer is het op het buitenterras heerlijk toeven.

De Plaetse 117 / Tel. 0492-432704 / cafetariabrandevoort.nl

De Brandevoortse
Hoeve

De Brandevoortse Hoeve is een bijzondere en sfeervolle locatie voor alle leeftijden. Op ons terras met speelweide is het heerlijk toeven en in onze Hoeve hebben wij alle ruimte om te genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast hebben wij voor de allerkleinsten een grote speelschuur waar ze zich naar hartelust uit kunnen leven. Bezoek ook eens onze boerderijwinkel met diverse seizoensgebonden (streek)producten.

Medevoort 32 / Tel. 0492-536643 / debrandevoortsehoeve.nl

Restaurant
D'n Dimpel

Bij inspanning hoort ontspanning en daarom is Golfclubhuis - Restaurant D'n Dimpel dé plek waar liefhebbers van de golfsport elkaar ontmoeten en hun sociale contacten onderhouden. Het clubhuis ligt midden in buurtschap Overbrug. In het sfeervolle clubhuis heten wij u van harte welkom voor een opwarmertje bij de haard of voor een opfrisser op ons prachtig gelegen terras met uitzicht op hole 9.

Verliefd laantje 3A / Tel. 06 - 1522 0387 / www.hgc-overbrug.nl

 
Arrow-up