Background Image
Reviews
Rondje Helmond

12 Reviews

 1. Peggy
  16 augustus 2022

  Vandaag het rondje Helmond gefietst. Een afwisselende tocht, duidelijke bewegwijzering en voldoende horecagelegenheden langs de route.. Wij wisten niet dat Helmond in zo'n mooie groene omgeving ligt en waren positief verrast. Echt de moeite waard!

 2. Jan-Willem Schoormans
  8 augustus 2022

  Elk jaar toch weer een beetje anders, blijft leuk en interessant om te doen.

 3. Nicky van der Heijden
  8 augustus 2022

  Gefietst en gewandeld. Zou leuk zijn als het wandelevenement Rondje Helmond (30 , 40 , 50 km ) weer terug zou komen en dan liefst voor de maand juli. Mooie oefening voor de Nijmeegse 4 daagse.

 4. Claudia Schoormans - van Breda
  8 augustus 2022

  Al meerdere keren en iedere keer wordt ie langer...maar nog altijd leuk om te doen... alleen als ie nòg langer gaat worden dan 50km dan weet ik het zo net nog niet;-)

 5. Loes
  3 augustus 2022

  Een bewoner van het Rivierenhof heeft hem met de scootmobiel gedaan, na twee keer puzzelen er erg van genoten

 6. Maarten Janssen
  28 juni 2022

  Al lopend het rondje Helmond doen!
  Als je net als ik toch wel verslingerd bent aan het wandelen dan zoek je vaak een nieuwe uitdaging. Welaan die heb ik gevonden in het rondje Helmond. Een tocht in en om ons Helmond welke in eerste aanleg bedoeld is voor de fietsers. Want ja, zeg nu eerlijk een wandeltocht van tegen de vijftig kilometer is geen kleinigheid!
  Daarom heb ik de route dan ook in tweeën geknipt. Op één dag het centrum, Mierlo-Hout, Stiphout, Brandevoort en dan richting Suytkade en op dag twee richting Brouwhuis, Rijpelberg, Helmond-Oost en via Helmond-Noord weer richting centrum.
  Het zijn uitdagende wandelingen die je veel moois en heel veel groen laten zien in Helmond. Eén stuk vind ik minder namelijk het stuk langs de Zuid-Willemsvaart en langs de Rochadeweg tot je weer bij Espendonk de wijk Brouwhuis in komt.
  Het mooie van wandelen is voor mij dat je volkomen tot rust komt en dat je onderweg heel erg veel ziet, meer dan wanneer je op de fiets het rondje Helmond doet.
  Kort en goed: wees niet bang en begin er gewoon aan. Knip de route desgewenst in een aantal stukken dat kan ook. Vind je het toch enigszins over de top wandel dan eens een ommetje in de wijk (zie de site van Jibb+) of doe eens één van de nieuwe wandelingen in en om Helmond die het IVN Helmond onlangs heeft gemaakt (zie de site van IVN Helmond).
  Veel wandelplezier,

 7. E. Smits
  28 juni 2022

  Het mooiste aan Rondje Helmond is de mooie natuur en de veelzijdigheid van de huizen

 8. Anoniem
  28 juni 2022

  Het mooiste aan Rondje Helmond is de gezelligheid onderweg

 9. J. Reijnders
  28 juni 2022

  Variëteit van omgeving en mooie fietspaden en plekjes

 10. M. Anker
  27 juni 2022

  Lekker fietsen op je gemak in een heel mooi gebied

 11. I. vd Zanden
  27 juni 2022

  Mooie omgeving, alleen jammer van de smalle zandpaadjes

 12. J. Anker
  27 juni 2022

  Het mooiste aan Rondje Helmond is de afwisseling van stad en natuur.

Schrijf een review

Geef een reactie

 
Arrow-up