Background Image
Reviews
Rondje Helmond

11 Reviews

  1. J. Anker
    27 juni 2022

    Het mooiste aan Rondje Helmond is de afwisseling van stad en natuur.

  2. I. vd Zanden
    27 juni 2022

    Mooie omgeving, alleen jammer van de smalle zandpaadjes

  3. M. Anker
    27 juni 2022

    Lekker fietsen op je gemak in een heel mooi gebied

  4. J. Reijnders
    28 juni 2022

    Variëteit van omgeving en mooie fietspaden en plekjes

  5. Anoniem
    28 juni 2022

    Het mooiste aan Rondje Helmond is de gezelligheid onderweg

  6. E. Smits
    28 juni 2022

    Het mooiste aan Rondje Helmond is de mooie natuur en de veelzijdigheid van de huizen

  7. Maarten Janssen
    28 juni 2022

    Al lopend het rondje Helmond doen!
    Als je net als ik toch wel verslingerd bent aan het wandelen dan zoek je vaak een nieuwe uitdaging. Welaan die heb ik gevonden in het rondje Helmond. Een tocht in en om ons Helmond welke in eerste aanleg bedoeld is voor de fietsers. Want ja, zeg nu eerlijk een wandeltocht van tegen de vijftig kilometer is geen kleinigheid!
    Daarom heb ik de route dan ook in tweeën geknipt. Op één dag het centrum, Mierlo-Hout, Stiphout, Brandevoort en dan richting Suytkade en op dag twee richting Brouwhuis, Rijpelberg, Helmond-Oost en via Helmond-Noord weer richting centrum.
    Het zijn uitdagende wandelingen die je veel moois en heel veel groen laten zien in Helmond. Eén stuk vind ik minder namelijk het stuk langs de Zuid-Willemsvaart en langs de Rochadeweg tot je weer bij Espendonk de wijk Brouwhuis in komt.
    Het mooie van wandelen is voor mij dat je volkomen tot rust komt en dat je onderweg heel erg veel ziet, meer dan wanneer je op de fiets het rondje Helmond doet.
    Kort en goed: wees niet bang en begin er gewoon aan. Knip de route desgewenst in een aantal stukken dat kan ook. Vind je het toch enigszins over de top wandel dan eens een ommetje in de wijk (zie de site van Jibb+) of doe eens één van de nieuwe wandelingen in en om Helmond die het IVN Helmond onlangs heeft gemaakt (zie de site van IVN Helmond).
    Veel wandelplezier,

  8. Loes
    3 augustus 2022

    Een bewoner van het Rivierenhof heeft hem met de scootmobiel gedaan, na twee keer puzzelen er erg van genoten

  9. Claudia Schoormans - van Breda
    8 augustus 2022

    Al meerdere keren en iedere keer wordt ie langer...maar nog altijd leuk om te doen... alleen als ie nòg langer gaat worden dan 50km dan weet ik het zo net nog niet;-)

  10. Nicky van der Heijden
    8 augustus 2022

    Gefietst en gewandeld. Zou leuk zijn als het wandelevenement Rondje Helmond (30 , 40 , 50 km ) weer terug zou komen en dan liefst voor de maand juli. Mooie oefening voor de Nijmeegse 4 daagse.

  11. Jan-Willem Schoormans
    8 augustus 2022

    Elk jaar toch weer een beetje anders, blijft leuk en interessant om te doen.

Schrijf een review

Geef een antwoord

 
Arrow-up